De Netflix-app op mijn Apple TV is grijs.

Als de Netflix-app op je Apple TV grijs is en je kunt de app niet openen of downloaden, dan wijst dit meestal op een inlogprobleem met je iTunes-account. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer of je bij je Apple TV bent ingelogd bij iTunes

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer Accounts.

3. Selecteer iTunes en App Store.

4. Selecteer Inloggen.

• Als je niet de optie Inloggen maar de optie Uitloggen ziet, ga dan verder met de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

5. Voer je e-mailadres en wachtwoord van iTunes in en probeer Netflix opnieuw.

Wat moet ik nu doen?

Als je apparaat is ingelogd bij iTunes, maar dit probleem niet opgelost is, neem dan contact op met Apple voor verdere ondersteuning.