Netflix geeft de melding 'Netflix is momenteel niet bereikbaar. (1287)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Dish-ontvanger:

Let op 1287
Netflix is momenteel niet bereikbaar. Probeer het later opnieuw.

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor het apparaat geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.