Netflix-fout O7121-1331

Als de foutcode O7121-1331 optreedt op je computer, vaak samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
We hebben problemen met je verzoek.

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor je computer geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je browser bijwerken

Ga naar browsers die door Netflix worden ondersteund om je webbrowser bij te werken of een andere browser te downloaden.

Een andere browser of ander apparaat gebruiken

Open een andere browser of gebruik een ander door Netflix ondersteund apparaat om Netflix te blijven kijken.