Netflix-fout NQM.407

Als de foutcode NQM.407 wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met een van de volgende meldingen:

Probleem met betaling voor account
Je account is tijdelijk geblokkeerd vanwege een probleem met je vorige betaling. Ga naar netflix.com/payment om bij te werken. (NQM.407)
Downloadfout
Je account is tijdelijk geblokkeerd vanwege een probleem met je vorige betaling. Ga naar netflix.com/payment en werk je betaalmiddel bij om Netflix te kunnen blijven gebruiken. (NQM.407)

Dit wijst erop dat Netflix geen betaling kan ontvangen om een van de volgende redenen:

• Het betaalmiddel is niet langer geldig of is verlopen.

• Je financiële instelling heeft de maandelijkse afschrijving niet goedgekeurd.

• Alleen VS: De postcode voor de creditcard van je Netflix-account komt niet overeen met de creditcard die bij je bank is geregistreerd.

Je lost dit probleem op door je betaalmiddel bij te werken. Nadat je betalingsgegevens zijn bijgewerkt, kun je Netflix blijven kijken. Als je je betalingsgegevens niet kunt bijwerken, kun je het beste contact opnemen met de kaartuitgevende instantie zodat de kaartgegevens worden bijgewerkt of een ander betaalmiddel proberen.

Netflix doet automatisch diverse pogingen om de mislukte betaling alsnog af te schrijven tijdens je factureringscyclus zodat je de service kunt blijven gebruiken.