Netflix-fout U7361-1255-C00D715F

Als de foutcode U7361-1255-C00D715F optreedt op je Windows-computer of tablet, samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden (Whoops, something went wrong...)
We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel. (We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Netflix.com in een browser openen

Open Netflix.com in een webbrowser om te blijven kijken. Compatibele browsers vind je in ons artikel ondersteunde browsers.