Netflix meldt 'Kon geen verbinding maken met Netflix'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kon geen verbinding maken met Netflix. Controleer de netwerkverbinding van je apparaat.

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor het apparaat geen contact kan maken met de Netflix-service. Je hoeft geen verbinding met internet te hebben om je gedownloade titels te kijken, maar je hebt er alleen toegang toe als je bent aangemeld bij Netflix. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen en toegang tot je downloads te krijgen.

1. Ga via je webbrowser naar fast.com.

2. Wacht totdat de test klaar is.

Als je browser een foutmelding geeft of als de website niet laadt, betekent dit dat je apparaat geen verbinding met internet heeft. Mogelijk moet je problemen oplossen met de internetverbinding van je thuisnetwerk of je apparaat.

Door verbinding met internet te maken is je probleem nu opgelost. Je kunt echter beter aangemeld bij je mobiele Netflix-app blijven zodat je altijd toegang hebt tot je downloads wanneer je offline bent.

1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Netflix.

4. Schuif de knop Mobiele data naar de positie Aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.