Accountgegevens inzien en bijwerken

Dit artikel gaat over het inzien en bijwerken van je accountgegevens.

Veel gegevens die we opslaan over onze leden, zijn eenvoudig te vinden. Je meldt je in een browser aan bij Netflix en klikt op Account. In bijna alle gevallen vind je op deze pagina de gegevens waarnaar je op zoek bent. Als je de gewenste gegevens op deze manier niet kunt vinden, stuur dan een bericht naar privacy@netflix.com.

De pagina Account biedt toegang tot:

• Accountgegevens - gegevens van de accounteigenaar die je aan Netflix hebt verstrekt, zoals een e-mailadres en telefoonnummer (beschikbaar onder Lidmaatschap en facturering [Membership & Billing]), en gegevens over het gekozen abonnement (beschikbaar onder Details abonnement [Plan Details]).

• Instellingen voor communicatie - je aangegeven voorkeuren over de communicatie met Netflix (beschikbaar onder Instellingen [Settings]).

• Betalings- en factureringsgegevens - betalingsgegevens die je aan Netflix hebt verstrekt, en gegevens over de afschrijvingen die je hebt uitgevoerd of geprobeerd uit te voeren via het geregistreerde betaalmiddel voor je abonnement (beschikbaar onder Lidmaatschap en facturering [Membership & Billing]).

• Profielen - gegevens van de profielen die binnen je Netflix-account zijn gemaakt, inclusief afspeelvoorkeuren (beschikbaar onder Mijn profiel [My Profile]).

• Contentgebruik - een overzicht van je kijkactiviteit en gegevens over je gebruik van contenttitels op Netflix, zoals series en films die je hebt beoordeeld (beschikbaar onder Mijn profiel [My Profile]).

• IP-adressen - gegevens over wanneer een specifiek apparaat voor het laatst is gebruikt om via een bepaald IP-adres te streamen vanaf je Netflix-account (beschikbaar onder Instellingen [Settings]).

Je kunt de volgende persoonsgegevens van je Netflix-account wijzigen op de pagina Account:

• e-mailadres

• betaalmiddel

• telefoonnummer

Je kunt ook je wachtwoord wijzigen, je instellingen voor communicatie aanpassen en titels in je kijkactiviteit verbergen.

Neem contact op met de klantenservice voor hulp bij het wijzigen van de volgende gegevens:

• naam

• e-mailadres

• betaalmiddel

• wachtwoord

Als je contact opneemt met de klantenservice, moet je een verificatieprocedure volgen voordat onze medewerkers je kunnen helpen met deze wijzigingen in je account.

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.