Netflix-fout 5.7

Er is een probleem met het afspelen van de video. Probeer het opnieuw. (5.7)

Deze fout treedt op bij een probleem met gegevens of je apparaat waardoor Netflix niet meer kan worden afgespeeld.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Samsung-telefoon of -tablet

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Reset systeeminstellingen

Met deze stappen reset je alleen de wijzigingen die je hebt aangebracht op je telefoon of tablet, zoals meldingen en scherm- en geluidsinstellingen. Je persoonsgegevens, zoals gedownloade apps, foto's, muziek en video's, worden niet verwijderd.
  1. Tik op Instellingen > Algemeen beheer > Resetten > Instellingen resetten.

2. Tik op Instellingen resetten. Mogelijk wordt je gevraagd om het vergrendelingspatroon, de pincode of het wachtwoord van je apparaat op te geven.

3. Reset instellingen ter bevestiging opnieuw.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je apparaat opnieuw is opgestart.

De stappen om systeeminstellingen te resetten kunnen verschillen op jouw apparaat. Raadpleeg de meegeleverde handleiding of neem contact op met Samsung Support als je de stappen voor jouw apparaat wilt weten.