Netflix meldt 'Deze app is niet compatibel met je apparaat'.

Wanneer je de Netflix-app probeert te downloaden, wordt dit bericht weergegeven op je Android-apparaat:

Deze app is niet compatibel met je apparaat.

Apparaten die een oudere Android-versie bevatten of niet Play Protect-gecertificeerd zijn, kunnen Netflix niet downloaden uit de Play Store. Je kunt misschien een vereenvoudigde app-versie rechtstreeks vanaf Netflix installeren als je deze niet uit de Play Store kunt downloaden.

Volg de stappen van Google voor het oplossen van problemen met de status van je Play Protect-certificering op apparaten met een aangepaste Android-versie.

Als je de app rechtstreeks vanaf Netflix wilt installeren, moet je apparaat een Android-versie tussen 4.4.2 en 7.1.2 bevatten.

Bij gebruik van het Android-apparaat waarop je Netflix wilt installeren:

1. Tik op Instellingen (Settings).

2. Tik op Beveiliging (Security).

3. Vink op het vakje Onbekende bronnen: toestaan dat apps worden geïnstalleerd vanaf andere bronnen dan de Play Store aan.

4. Tik op OK om deze wijziging te bevestigen.

5. Download de Netflix-app.

6. Ga naar de download door vanaf de bovenkant van de pagina omlaag te swipen.

7. Tik op het bestand en daarna op Installeren.

8. Ga terug naar het startscherm nadat de Netflix-app is gedownload en open Netflix.

Opmerking:
    Volg stappen 1-4 opnieuw om de instelling terug te zetten.