Netflix meldt 'Dit apparaat wordt niet ondersteund door de app'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-apparaat:

Dit apparaat wordt niet ondersteund door de app.

Dit betekent meestal dat er een verouderde versie van de Netflix-app is geïnstalleerd op je apparaat. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app opnieuw installeren
Met deze stappen verwijder je alle gedownloade series en films op je apparaat en word je uitgelogd bij je Netflix-account.

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store, tik op Verwijderen en vervolgens op Installeren.

Via deze stappen kan de app ook opnieuw worden geïnstalleerd:

1. Open de Play Store-app en zoek naar 'Netflix'.

2. Tik in de lijst op de Netflix-app.

3. Tik op Verwijderen.

4. Tik op Installeren en wacht totdat dit klaar is.

5. Tik op Openen en probeer Netflix opnieuw.