Groen scherm zonder geluid

Als je een groen scherm ziet zonder geluid, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing voor jouw apparaat.

TiVo

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

  2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

  3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

  4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Alle overige apparaten

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact met ons op om ons te helpen bij dit onderzoek.

Gerelateerde artikelen