Netflix-fout M7353-5101

Als de foutcode M7353-5101 optreedt op je computer, betekent dit meestal dat Netflix niet goed werkt door een uitbreiding in je browser. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Google Chrome bijwerken

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer .

2. Klik op Help > Over Google Chrome.

3. Wacht terwijl Chrome automatisch controleert op nieuwe updates.

4. Klik op Opnieuw starten als er een update beschikbaar is.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Chrome-uitbreidingen uitschakelen

Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen.

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk.

2. Schakel de extensies uit die zijn ingeschakeld.

Opmerking:
    Extensies onder Chrome-apps hoeven niet te worden uitgeschakeld.
  3. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.