Netflix meldt 'Er is een probleem met afspelen van de video. (1.20)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

Er is een probleem met het afspelen van de video. Probeer het opnieuw. (1.20)

Dit wijst er meestal op dat informatie op het apparaat moet worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.