Netflix-fout ATV-ui92

Als de foutcode ATV-ui92 wordt weergegeven op je Apple TV, vaak samen met de volgende melding:

Inloggen niet mogelijk
De ingevoerde accountnaam of het ingevoerde wachtwoord komt niet overeen met een account in onze gegevens.

Deze fout komt meestal door een probleem met het inlogproces. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Opmerking:
Deze fout treedt alleen op bij Apple TV 2 en Apple TV 3. Neem contact op met de klantenservice als deze fout optreedt op Apple TV 4 of Apple TV 4K.

Als je de app Remote gebruikt op een mobiel Apple-apparaat:

• Schakel over naar de originele Apple TV Remote-app en probeer daarna opnieuw in te loggen.

Als je de app Remote niet gebruikt op een mobiel Apple-apparaat:

• Controleer of je het juiste wachtwoord invoert.

• Lukt het inloggen nog steeds niet? Stuur jezelf een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt resetten (of je kunt het wachtwoord resetten met je mobiele telefoon als je je telefoonnummer hebt opgegeven).

• De e-mail bevat een link waarmee je automatisch wordt ingelogd bij Netflix. Je wordt daarna gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken.

• Gebruik de link binnen 24 uur, want deze verloopt. Maak je geen zorgen als de link is verlopen. Je kunt jezelf dan een andere e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.

Alle instellingen herstellen op de Apple TV

Met deze stappen wordt je Apple TV gewist, worden opgeslagen instellingen gereset en worden gegevens op je apparaat gewist, zoals je inlognaam voor Netflix en je gebruikersnaam en wachtwoord voor het wifinetwerk. Houd deze gegevens bij de hand en volg deze stappen alleen als het probleem niet is opgelost met andere stappen.

Los het probleem als volgt op:

1. Volg stappen van Apple om je Apple TV te resetten of de fabriekswaarden te herstellen.

2. Probeer Netflix opnieuw nadat je Apple TV is gereset en de eerste setup is voltooid.

Wat moet ik nu doen?

Als de fout blijft optreden nadat je een volledige reset naar de fabrieksinstellingen hebt uitgevoerd, dan is er mogelijk een niet-herstelbaar probleem met je apparaat. Neem contact op met de fabrikant voor verdere ondersteuning.