Netflix meldt 'Kan niet aankopen'.

Wordt de volgende foutmelding weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kan niet aankopen
Netflix is niet compatibel met dit apparaat?

Dit betekent meestal dat je apparaat niet compatibel is met de meest recente versie van de Netflix-app. Volg de onderstaande stappen om je iOS-versie te bepalen en te controleren of je Netflix kunt downloaden op dit apparaat.

Je iOS-versie controleren

Als je de Netflix-app wilt downloaden, moet iOS/iPadOS versie 16 of hoger zijn geïnstalleerd op je iPhone of iPad.

Controleer als volgt de versie:

1. Ga naar Instellingen.

2. Scrol omlaag en selecteer Algemeen.

3. Selecteer Info.

4. Je versienummer wordt weergegeven naast Versie.

Als je een eerdere OS-versie dan 16 gebruikt en de Netflix-app in het verleden hebt gedownload, lees je de instructies voor het opnieuw downloaden van de Netflix-app op de ondersteuningssite van Apple.

Als je een eerdere OS-versie dan 16 gebruikt en de Netflix-app niet eerder hebt gedownload, moet je Netflix kijken op een ander apparaat.

Als je een eerdere versie dan iOS 5.0 gebruikt, moet je Netflix kijken op een ander apparaat.