Netflix-fout APPS-04154

Als de foutcode APPS-04154 optreedt op je X1-settopbox, vaak samen met de volgende melding:

Een ogenblik geduld
Deze app kan niet worden geopend. Wacht een paar minuten en probeer het dan opnieuw.

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Xfinity X1-settopbox van Comcast

Je apparaat opnieuw opstarten
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop Xfinity.

2. Druk op A.

3. Kies Opnieuw opstarten en dan nogmaals Opnieuw opstarten om te bevestigen. Het kan enkele minuten duren voor het apparaat opnieuw is opgestart.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Contour X1-settopbox van Cox

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Druk op de knop Contour van de afstandsbediening.

2. Druk op de A-knop van je afstandsbediening.

3. Selecteer Opnieuw opstarten (Restart).

4. Bevestig dat je het apparaat opnieuw wilt opstarten.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.