Netflix meldt 'Apparaatstoring opgetreden. (501.-1019)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

Er is een fout opgetreden met het apparaat. Start je apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Wat moet ik nu doen?

Controleer het foutbericht op je Android-telefoon of -tablet als de fout nog steeds optreedt nadat je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd:

• Als de foutmelding is veranderd in De app moet worden gereboot. Start hem opnieuw op (502.-1019), kun je het probleem oplossen met dit artikel.

• Als de foutmelding niet is veranderd en nog steeds Apparaatstoring opgetreden. Start het opnieuw op en probeer opnieuw (501.-1019) is, kun je contact opnemen met de klantenservice.