Elektronische Netflix-cadeaubon van Amazon verloren of nooit ontvangen

Ben je de elektronische Netflix-cadeaubon kwijt die je bij Amazon hebt aangeschaft, of heeft de beoogde ontvanger de cadeaubon nooit per e-mail ontvangen na je aankoop? Dan kun je de kaart opnieuw versturen vanuit het account waarmee je deze hebt aangeschaft.

Als je de cadeaubon opnieuw verstuurt, wordt een nieuwe kaart gegenereerd. De originele cadeaubon wordt gedeactiveerd.

Stuur als volgt opnieuw een e-mail of sms voor een cadeaubon:

1. Ga naar Je bestellingen (Your Orders) op de Amazon-website.

2. Zoek de cadeaubon die je opnieuw wilt versturen.

3. Klik daarnaast op de knop Cadeaubon opnieuw verzenden (Resend Gift Card).

Opmerking:
    Als je geen link voor opnieuw verzenden ziet, is de cadeaubon hoogstwaarschijnlijk ingewisseld door de ontvanger.
  4. Bekijk de gegevens van de cadeaubon die je opnieuw wilt uitgeven, en volg de instructies op de pagina. Mogelijk moet je uit veiligheidsoverwegingen je betalingsgegevens bevestigen.

5. Amazon stuurt je per e-mail een bevestiging nadat de originele cadeaubon is geannuleerd en een nieuwe bon is afgegeven.