Netflix-fout F7121-3078

Je ziet misschien de foutcode F7121-3078 met de melding:

Onze excuses voor de onderbreking
Het lijkt erop dat deze versie van je browser niet meer wordt ondersteund. Installeer de nieuwste versie om te blijven kijken.

Deze fout betekent dat je versie van Firefox niet meer wordt ondersteund en moet worden bijgewerkt om met Netflix te werken.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Mac

Als je een computer met macOS 10.15 (Catalina) of later hebt:

Firefox bijwerken
  1. Klik rechtsboven in de browser op Meer knop meer.

2. Klik op Instellingen en scrol verder omlaag naar Firefox-updates.

3. Klik op Opnieuw opstarten om Firefox bij te werken. Als je het bericht Firefox is up-to-date ziet, heb je al de laatste browserversie.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je Firefox niet kunt bijwerken of de fout Update mislukt krijgt, volg dan de stappen van Mozilla om een probleem met een software-update op te lossen.

Als je een computer met een oudere versie dan macOS 10.15 hebt:

Je computer kan niet worden bijgewerkt naar de nieuwste browserversie die nodig is om Netflix af te spelen.

Als je Netflix wilt kijken, moet je een door Netflix ondersteund apparaat gebruiken.

Windows

Als je een computer met Windows 8 of hoger hebt:

Firefox bijwerken
  1. Klik rechtsboven in de browser op Meer knop meer.

2. Klik op Instellingen en scrol verder omlaag naar Firefox-updates.

3. Klik op Opnieuw opstarten om Firefox bij te werken. Als je het bericht Firefox is up-to-date ziet, heb je al de laatste browserversie.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je Firefox niet kunt bijwerken of de fout Update mislukt krijgt, volg dan de stappen van Mozilla om een probleem met een software-update op te lossen.

Als je een computer met Windows Vista, Windows XP of Windows 7 hebt:

Je computer kan niet worden bijgewerkt naar de nieuwste browserversie die nodig is om Netflix af te spelen.

Als je Netflix wilt kijken, moet je een door Netflix ondersteund apparaat gebruiken.

Linux

Firefox bijwerken
  1. Klik rechtsboven in de browser op Meer knop meer.

2. Klik op Instellingen en scrol verder omlaag naar Firefox-updates.

3. Klik op Opnieuw opstarten om Firefox bij te werken. Als je het bericht Firefox is up-to-date ziet, heb je al de laatste browserversie.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je Firefox niet kunt bijwerken of de fout Update mislukt krijgt, volg dan de stappen van Mozilla om een probleem met een software-update op te lossen.

Opmerking:
Vanwege de vele configuratie-opties van Linux kunnen we niet garanderen dat Netflix werkt op apparaten met Linux. Er kunnen problemen optreden. De klantenondersteuning van Netflix kan niet helpen met het oplossen van problemen met apparaten waarop Linux is geïnstalleerd.