Netflix meldt 'Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (CM:12646;)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (CM:12646;)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De titel opnieuw downloaden
  1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix knop Profiel.

3. Tik op Downloads .

4. Tik naast een aflevering of film op het pictogram met de downloadstatus pictogram downloadstatus.

5. Tik op Download verwijderen download verwijderen.

6. Je kunt de serie of film opnieuw proberen te downloaden.