Netflix-fout U7381-1204

Als de foutcode U7381-1204 optreedt op je Windows 10-computer, vaak samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel.

Dit betekent meestal dat de titel niet goed is gedownload. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De titel opnieuw downloaden
  1. Klik of tik op het menupictogram .

2. Selecteer Mijn downloads (My Downloads).

3. Klik of tik in de rechterbovenhoek van je scherm op het bewerkingspictogram .

4. Selecteer de titel die je wilt verwijderen door het vakje ernaast aan te vinken.

5. Klik of tik op het pictogram Verwijderen om de titel van je apparaat te verwijderen.

6. Download de titel opnieuw.