Netflix meldt 'Je kunt deze titel nog maar 1 keer downloaden'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Deze titel kan nog maar één keer worden gedownload.

Dit geeft aan dat je het maximum aantal downloads voor een bepaalde serie of film nadert.

Sommige series en films kunnen maar een beperkt aantal keer per jaar per account worden gedownload. Je kunt Downloaden (Download) om te bevestigen dat je de serie of film wilt downloaden, maar je kunt dezelfde titel gedurende maximaal een jaar niet meer downloaden. Als je de serie of film eerder wilt bekijken, moet je verbinding maken met internet en de serie of film streamen. Anders kun je een andere serie of film selecteren die je wilt downloaden.