Netflix meldt 'Waarschuwing downloadlimiet'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

Waarschuwing downloadlimiet
Vanwege licentievereisten kan dit nog slechts een keer worden gedownload voor (DATE).

Dit geeft aan dat je het maximum aantal downloads voor een bepaalde serie of film nadert.

Sommige series en films kunnen maar een beperkt aantal keer per jaar per account worden gedownload. Je kunt Downloaden (Download) selecteren in het foutscherm als je de serie of film wilt kijken, maar je kunt dezelfde titel pas weer downloaden na de datum in de foutmelding. Als je de serie of film eerder wilt bekijken, moet je verbinding maken met internet en de serie of film streamen. Anders kun je een andere serie of film selecteren die je wilt downloaden.