Netflix-fout NW-6-500

Als de foutcode NW-6-500 optreedt, wijst dit er meestal op dat opgeslagen informatie op je apparaat moet worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Blu-rayspeler

De Netflix-app opnieuw laden
  1. Selecteer Meer details (More Details) op het foutscherm.

2. Selecteer Netflix opnieuw laden (Reload Netflix).

3. Als de app opnieuw is geladen, probeer je Netflix opnieuw.

Smart-tv

De Netflix-app opnieuw laden
  1. Selecteer Meer details (More Details) op het foutscherm.

2. Selecteer Netflix opnieuw laden (Reload Netflix).

3. Als de app opnieuw is geladen, probeer je Netflix opnieuw.

Alle overige apparaten

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact met ons op om ons te helpen bij dit onderzoek.