Netflix-fout SSCR-S4010-2203-15-G

Als de foutcode SSCR-S4010-2203-15-G optreedt op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met de volgende melding:

Kan geen sessie starten op geselecteerd apparaat.
SSCR-S4010-2203-15-G

Dit komt meestal door een probleem waardoor het Android-apparaat geen verbinding kan maken met je Chromecast. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Schakel je Chromecast uit en weer in

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Schakel je Android-telefoon of -tablet uit en weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

De instellingen op je Chromecast herstellen

1. Houd de knop op de Chromecast ingedrukt gedurende 25 seconden of totdat het indicatielampje begint te knipperen.

Opmerking:
    Als je de Chromecast reset, worden eerder opgeslagen instellingen gewist. Volg de stappen van Google om je Chromecast opnieuw te configureren.
  2. Koppel het apparaat opnieuw aan je Netflix-account nadat je het apparaat hebt gereset.