Netflix-fout AVF:11839;OS:12913;

Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw.
(AVF:11839;OS:12913;)

Los het probleem als volgt op:

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Je iOS-versie bijwerken

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.