Netflix-fout UI-800-3 (307006)

Als de foutcode UI-800-3 (307006) optreedt, vaak samen met de melding:

Er is een fout opgetreden. Opnieuw proberen over [X] seconden.

Dit wijst meestal op een hardwareprobleem. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Settopbox

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat
Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Smart-tv

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat
Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.