Je Netflix-wachtwoord wijzigen

Kun je je niet aanmelden bij Netflix? Je kunt je wachtwoord resetten via een e-mail of sms als je een telefoonnummer hebt toegevoegd aan je account. Als je bent vergeten met welk e-mailadres of telefoonnummer je je hebt geregistreerd, kun je mogelijk online aanvullende informatie opgeven om je account te herstellen.

Reset als volgt je wachtwoord per e-mail:

1. Tik op de knop Wachtwoord herstellen in de Netflix-app.

2. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

4. Volg de stappen in de ontvangen e-mail. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je automatisch bij Netflix wordt ingelogd. Nadat je bent ingelogd, wordt je gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken.

Opmerking:Als je Log uit op alle apparaten selecteert tijdens het resetproces, kan het tot 8 uur duren voordat alle apparaten zijn ontkoppeld die zijn ingelogd op je account.

Link verlopen

• De link in de e-mail verloopt na 24 uur. Om nogmaals een e-mail naar jezelf te sturen, tik je op Wachtwoord herstellen in de Netflix-app.

E-mail niet ontvangen

1. Controleer andere mappen (spam-, junk- of reclamemap) en eventuele ingestelde e-mailfilters.

2. Probeer info@account.netflix.com toe te voegen aan je lijst met contacten als je de e-mail voor het resetten van je wachtwoord niet kunt vinden in je spammap. Stuur de e-mail nogmaals naar jezelf.

3. Als je de e-mail nog steeds niet hebt ontvangen, is er mogelijk een vertraging bij je e-mailprovider. Controleer je postvak IN na 5 uur opnieuw.

Link werkt niet

1. Verwijder alle e-mails voor het resetten van je Netflix-wachtwoord die je mogelijk naar jezelf hebt gestuurd.

2. Tik op Wachtwoord herstellen in de Netflix-app nadat je de e-mails hebt verwijderd.

3. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

4. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

5. Ga terug naar je e-mail en volg de stappen in de nieuwe e-mail voor het resetten van je Netflix-wachtwoord.

Als je nog steeds problemen hebt, open dan de e-mail op een andere computer, mobiele telefoon of tablet en klik op de link voor het resetten van je wachtwoord.

1. Tik op de knop Wachtwoord herstellen in de Netflix-app.

2. Selecteer Tekstbericht (sms) om je wachtwoord te resetten.

3. Voer het telefoonnummer in dat is gekoppeld aan je account.

4. Selecteer Stuur me een sms.

5. Je ontvangt dan een verificatiecode waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Deze code verloopt na 20 minuten.

Opmerking:Als je Log uit op alle apparaten selecteert tijdens het resetproces, kan het tot 8 uur duren voordat alle apparaten die zijn ingelogd op je account zijn ontkoppeld.

Telefoonnummer niet gekoppeld aan account

• Als je nog nooit een telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd, volg je de bovenstaande richtlijnen om je wachtwoord per e-mail te resetten.

• Zodra je weer toegang tot je account hebt, kun je bij Netflix inloggen via een webpagina of mobiele browser en een telefoonnummer toevoegen vanaf de pagina Account. Je kunt ook je telefoonnummer wijzigen als het huidige nummer niet langer geldig is.

Als je wordt gefactureerd door Netflix en je e-mailadres of telefoonnummer bent vergeten:

1. Tik op de knop Wachtwoord herstellen in de Netflix-app.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer.

3. Voer de voor- en achternaam voor het account in, alsmede de credit- of debitcard in onze database.

4. Selecteer Account zoeken.

Opmerking:Als je wordt gefactureerd door Netflix maar geen bankpas of creditcard gebruikt, kun je contact met ons opnemen om je inloggegevens te herstellen.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf dan Netflix en je niet kunt inloggen:

Neem contact met ons op als je je inloggegevens wilt herstellen.