'Smart Downloads' gebruiken

Gebruik Smart downloads als je automatisch series en films wilt downloaden naar je iPhone of iPad.

Met Smart downloads kun je op twee manieren titels automatisch downloaden: Volgende aflevering downloaden en Downloads voor jou.

Deze functie is niet beschikbaar voor een Netflix-abonnement met reclame.

Volgende aflevering downloaden

Gebruik Volgende aflevering downloaden om de volgende aflevering van een serie automatisch te downloaden. Als je een gedownloade aflevering hebt afgekeken, wordt deze van je iPhone of iPad verwijderd. De volgende aflevering van de serie wordt dan automatisch voor je gedownload.

Volgende aflevering downloaden neemt niet meer opslagruimte in beslag dan wat je downloads al gebruiken.

Schakel Volgende aflevering downloaden als volgt in of uit:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen.

5. Tik onder Downloads op Smart downloads .

6. Schakel de instelling Volgende aflevering downloaden in of uit met de schuifknop.

Voer de volgende stappen uit als de volgende aflevering niet wordt gedownload:

• Controleer of Volgende aflevering downloaden is ingeschakeld.

• Verbind je apparaat met een wifinetwerk.

• Controleer of de serie meer afleveringen heeft die kunnen worden gedownload.

Downloads voor jou

Gebruik Downloads voor jou zodat je altijd iets hebt om offline te kijken. Met Downloads voor jou worden series en films die je volgens ons leuk zult vinden, automatisch naar je Android-telefoon of -tablet gedownload.

Schakel Downloads voor jou als volgt in of uit:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen.

5. Tik onder Downloads op Smart downloads .

6. Schakel de instelling Downloads voor jou in of uit met de schuifknop.

7. Wanneer Downloads voor jou is ingeschakeld, gebruik dan de knoppen en om de opslagcapaciteit (GB) voor downloads in elk profiel aan te passen.

Probeer deze stappen als series en films niet automatisch worden gedownload:

• Controleer of Volgende aflevering downloaden is ingeschakeld.

• Verbind je apparaat met een wifinetwerk.

• Controleer de beschikbare opslagruimte van je iPhone of iPad en maak zo nodig ruimte vrij.