Ondertiteling, captions of audiotaal gebruiken

Je kunt ondertiteling, captions en audiotaal in- of uitschakelen voor veel series en films. Netflix geeft op de meeste tv's en hierop aangesloten apparaten vijf tot zeven relevante talen weer op basis van je locatie- en taalinstellingen. Voor iPhone, iPad, Android-telefoons en -tablets en webbrowsers zie je alle beschikbare talen voor een titel. Bij downloads geeft Netflix twee relevante talen weer.

Gebruik ondertiteling en captions of kies audiotaal als volgt:

1. Open Netflix.

2. Selecteer een serie of film.

3. Tik tijdens het afspelen ergens op het scherm.

4. Selecteer Audio en ondertiteling boven- of onderaan het scherm.

5. Wijzig je selectie bij audio of ondertiteling.

Opmerking:
    Voorkeuren voor ondertiteling en audio worden niet opgeslagen wanneer de meeste Kids-titels worden gekeken vanuit een profiel voor volwassenen. Ze worden wel opgeslagen wanneer ze worden bekeken vanuit een Kids-profiel.

Voor titels met ondertiteling voor doven en slechthorenden (ODS) wordt de ODS-badge weergegeven op de informatiepagina.

Opmerking:
Bij sommige series is ODS niet beschikbaar voor alle seizoenen en afleveringen.