Netflix-fout UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%)

Als de foutcode UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%) optreedt, vaak samen met de melding:

Er is een fout opgetreden. Opnieuw proberen over [X] seconden.

Dit wijst meestal op een probleem met je verbindingsinstellingen. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Smart-tv

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.