Netflix meldt 'Netflix is helaas nog niet beschikbaar in jouw regio'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Netflix is helaas nog niet beschikbaar in jouw regio.
Wil je een e-mail ontvangen zodra Netflix beschikbaar is?

Dit betekent dat je je op het gebruikte apparaat niet kunt registreren voor een Netflix-account in je regio. Dit komt mogelijk doordat je een ouder apparaat gebruikt dat niet meer wordt ondersteund.

Voer de onderstaande stappen uit om Netflix op je apparaat te kijken.

Ik wil inloggen bij een bestaand Netflix-account

Selecteer Inloggen en volg de instructies op het scherm als je een actief Netflix-account hebt. Zodra je bent ingelogd, kun je series en films kijken op het apparaat.

Ik wil me registreren voor een Netflix-account

Je moet je registreren voor Netflix op een ander apparaat of via de Netflix-website. Zodra je account actief is, kun je inloggen op dit apparaat en series en films kijken.