Netflix-fout 3-0

'Er is iets fout gegaan.

Deze foutmelding betekent meestal dat je apparaat moet worden vernieuwd of dat de Netflix-app moet worden bijgewerkt.

Los het probleem als volgt op:

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De Netflix-app bijwerken

1. Open de app App Store.

2. Selecteer boven in het scherm Gekocht.

3. Selecteer Netflix.

4. Klik op Bijwerken als er een update beschikbaar is. Ga naar de volgende stappen als er geen update beschikbaar is.