Profielen vergrendelen of ontgrendelen.

Als je de toegang tot een bepaald profiel op jouw account wilt beperken, kun je het beschermen met een pincode voor Profielvergrendeling

Een pincode aan een profiel toevoegen:

Opmerking:
Sommige apparaten kunnen niet bijgewerkt worden met nieuwe functies zoals pincodes voor Profielvergrendeling.
  1. Ga vanuit een browser naar de pagina Account.

2. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt vergrendelen.

3. Verander de instelling voor Profielvergrendeling.

4. Voer je wachtwoord van Netflix in.

5. Vink Pincode instellen aan om toegang te krijgen tot het geselecteerde profiel.

• Verwijder het vinkje als je geen vereiste pincode wilt.

6. Voer vier cijfers in om de pincode voor Profielvergrendeling in te stellen. Tenzij je een niet-ondersteund apparaatgebruikt, voer je deze pincode in om toegang te krijgen tot het profiel of om gedownloade titels af te spelen.

7. Als je een pincode wilt instellen voor het aanmaken van nieuwe profielen aan je account, selecteer dan Vereis pincode om nieuwe profielen toe te voegen.

8. Selecteer Verzenden.

Een vergeten pincode voor vergrendeling van het profiel achterhalen

Als je je pincode voor vergrendeling van het profiel bent vergeten, klik dan op de link  Pincode vergeten? onderaan het scherm. Voer het vermelde webadres in een browser in als je Netflix op een tv kijkt.

Voer het wachtwoord voor je Netflix-account in om de pincode voor vergrendeling van het profiel weer te geven of te bewerken.

Opmerking:
Je moet het apparaat mogelijk verversen voordat de bijgewerkte instellingen worden doorgevoerd. Dit doe je als volgt:
– Ga naar een ander profiel en ga daarna weer terug.
– Of log uit op je apparaat en log daarna weer in.

Als je volledig wilt profiteren van ouderlijk toezicht op Netflix, installeer dan de nieuwste versie van ouderlijk toezicht.