Een pincode vereisen om een nieuw profiel toe te voegen

Je kunt geen nieuwe profielen toevoegen als je een pincode nodig hebt om profielen aan het account toe te voegen. Volg eerst de stappen voor het toevoegen van een pincode voor profielvergrendeling om het hoofdprofiel toe te voegen aan je account. Deze instelling is alleen beschikbaar in het hoofdprofiel van je Netflix-account.

Opmerking:
In je Netflix-account wordt het hoofdprofiel linksboven weergegeven wanneer Netflix vraagt: 'Wie kijkt er?'

Nadat je een pincode voor profielvergrendeling hebt ingesteld voor je hoofdprofiel, volg dan de onderstaande stappen om de pincode te verplichten wanneer iemand een nieuw profiel wil toevoegen:

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Klik onder Profiel en ouderlijk toezicht op het hoofdprofiel (het bovenste profiel).

3. Klik naast Profielvergrendeling op Wijzigen.

4. Voer je wachtwoord van Netflix in.

5. Vink het vakje Vereis pincode om nieuwe profielen toe te voegen en klik op Opslaan.

De instellingen worden mogelijk pas bijgewerkt nadat je de gegevenss op je apparaat hebt vernieuwd. Vernieuw als volgt:

• Ga naar een ander profiel en daarna weer terug.

• Of log uit op je apparaat en log opnieuw in.

Sommige oudere apparaten werken niet met pincodes voor profielvergrendeling. Klik hier als je wilt weten waarom.

Zorg dat je over de meest recente versie van ouderlijk toezicht beschikt als je ouderlijk toezicht op Netflix volledig wilt benutten.