Een pincode vereisen om een nieuw profiel toe te voegen

Je kunt een pincode voor profielvergrendeling aanmaken en vervolgens instellen dat iemand pas een nieuw profiel kan toevoegen aan je account nadat de pincode is ingevoerd.

Opmerking:
Sommige apparaten kunnen niet worden bijgewerkt met nieuwe functies, zoals pincodes voor profielvergrendeling.
  1. Ga naar het hoofdprofiel van het account en stel een pincode voor profielvergrendeling in.

2. Als je een pincode hebt ingesteld om toegang te krijgen tot het hoofdprofiel van Netflix, kun je instellen dat iemand pas een nieuw profiel kan toevoegen nadat de pincode is ingevoerd.

• Deze optie is pas beschikbaar nadat je een pincode voor profielvergrendeling hebt gemaakt voor het hoofdprofiel van het account.

3. Klik op Opslaan (Save).

Je apparaat moet mogelijk worden vernieuwd om de bijgewerkte instellingen op te halen. Vernieuw als volgt:

• Ga naar een ander profiel en daarna weer terug.

• Of log uit op je apparaat en log opnieuw in.

Zorg dat je de nieuwste versie van ouderlijk toezicht hebt ingesteld om deze functie op Netflix optimaal te benutten.