Titels downloaden via je mobiele netwerk in plaats van wifi

Het bericht Wachten op wifi wordt weergegeven als je apparaat is ingesteld om titels te downloaden via wifi, terwijl er geen wifiverbinding beschikbaar is.

Downloaden via je mobiele netwerk in plaats van wifi:

1. Selecteer Downloadinstellingen of Nu downloaden in het bericht Wachten op wifi.

• Als je wordt gevraagd om downloads via een mobiele verbinding altijd toe te staan op een Android-apparaat, selecteer dan Toestaan.

2. Schakel de instelling Alleen wifi uit met de schuifknop.

• De download begint niet meteen. Tik eerst op het pictogram Downloads en op Downloaden.

Wanneer downloaden als wifi weer beschikbaar is in plaats van via je mobiele netwerk, selecteer je Annuleren of OK.

De instelling Alleen wifi kan op elk moment worden gewijzigd:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen .

5. Schakel de instelling Alleen wifi onder Downloads in of uit met de schuifknop.

Opmerking:
Je kunt deze instelling niet wijzigen als je nog onvoltooide downloads hebt. Als de gewenste data-instelling grijs wordt weergegeven, kun je alle lopende downloads annuleren of wachten totdat ze zijn voltooid. Probeer het daarna opnieuw.