Netflix-fout NSEZ-403

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Er is een fout opgetreden
We hebben problemen met je verzoek. Ontdek andere titels op de homepagina.

Dit wijst er meestal op dat gegevens in je browser moeten worden vernieuwd of dat er een probleem is met de netwerkverbinding. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Windows- of Mac-computers

Inloggen op een ander apparaat

Log in bij Netflix op een andere computer via hetzelfde netwerk als je computer om het probleem vast te stellen.

Opmerking:
Als je al bent ingelogd bij een ander apparaat, moet je eerst uitloggen bij Netflix. Vervolgens log je opnieuw in.
  • Als je een fout ziet terwijl je wilt inloggen of een titel wilt kijken op dat apparaat, kunnen we momenteel geen verbinding maken tussen je account en de Netflix-service. Probeer het later opnieuw.

• Neem contact op met de klantenservice als je geen foutmelding krijgt maar toch niet kunt kijken op het apparaat.

Alle overige apparaten

Ga naar Netflix.com in een webbrowser
  1. Maak vanaf een andere computer of een ander mobiel apparaat verbinding met hetzelfde wifinetwerk of netwerk als het apparaat met het probleem.

2. Open een webbrowser, ga naar netflix.com/clearcookies en log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen fout optreedt terwijl je deze stap uitvoert, is er mogelijk een ander probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.