Netflix meldt 'Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met Netflix. Probeer het opnieuw. (T1-H1-W80072F8A)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Windows 10-computer of -tablet:

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met Netflix. Probeer het opnieuw. (T1-H1-W80072F8A)

Dit betekent dat de Netflix-app moet worden bijgewerkt om Netflix te kunnen blijven kijken. De app bijwerken:

1. Klik in de taakbalk of het menu Start op Microsoft Store om deze te openen.

2. Klik op Meer meer-pictogram > Downloads en updates.

3. Klik rechts van Netflix op Downloaden downloadpictogram.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.