Netflix-fout S7702-1003

Als de foutcode S7702-1003 optreedt op je apparaat, vaak samen met de volgende melding:

Onze excuses voor de onderbreking
We ondervinden problemen bij het afspelen van Netflix. Zorg dat je browser niet wordt uitgevoerd in de privémodus en probeer het opnieuw.

Dit betekent dat Safari in de privémodus wordt uitgevoerd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

iPad

Privébrowsen uitschakelen
  1. Tik rechtsboven op de knop Nieuwe pagina.

2. Tik op Privé en tik op Klaar.

3. Open een nieuwe pagina en probeer Netflix opnieuw.

Mac-computer

Privébrowsen uitschakelen
  1. Klik in de menubalk op Safari.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Ga naar het tabblad Algemeen en selecteer bij Safari opent met: de optie Een nieuw venster.

4. Sluit het venster Voorkeuren om je nieuwe instelling op te slaan.

5. Klik in de menubalk op Safari.

6. Selecteer Sluit Safari.

7. Start Safari opnieuw en probeer Netflix nogmaals.