Stemmen zijn slecht hoorbaar, maar achtergrondgeluiden klinken normaal

Volg de onderstaande stappen wanneer stemmen in een serie of film niet luid genoeg zijn, terwijl achtergrondgeluiden en muziek normaal klinken.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wijzig je geluidsinstellingen
  1. Ga naar het instellingenmenu van de Apple TV en selecteer Video en audio.

2. Scrol omlaag naar Audio en selecteer Audio-uitvoer.

3. Selecteer Wijzig uitvoer (Change Format).

4. Selecteer Nieuwe uitvoer en kies Dolby Digital 5.1.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, ga je weer naar het menu Wijzig uitvoer, kies je Stereo en probeer je Netflix opnieuw.