Netflix-fout M7399-1260-00000025

Als de foutcode M7399-1260-00000025 optreedt, vaak samen met de volgende melding:

Excuses voor de onderbreking
We hebben problemen met je verzoek.

Dit wijst er meestal op dat cookiegegevens op je computer moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

nettflix.com-cookies en sitegegevens verwijderen
  1. Typ of kopieer chrome://settings/content/all?searchSubpage=netflix.com in de adresbalk van de browser en druk op Enter of Return.

2. Klik op Weergegeven gegevens wissen. Probeer vervolgens Netflix opnieuw.

Of:

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Klik op Cookies en andere gegevens van sites.

5. Klik op Alle sitegegevens en machtigingen bekijken.

6. Zoek netflix.com in de lijst en klik op Verwijderen.

7. Probeer Netflix opnieuw.