Netflix-fout tvq-rnd-100

Als de foutcode tvq-rnd-100 optreedt, vaak samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden. Opnieuw proberen over [X] seconden.

Dit betekent meestal dat je apparaat Netflix niet kan bereiken vanwege een netwerkprobleem. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Opnieuw proberen

Selecteer Opnieuw proberen (Try Again) in het foutscherm en probeer Netflix opnieuw.

• Als er een nieuwe code wordt weergegeven nadat je Opnieuw proberen hebt geselecteerd, zoek dan naar de nieuwe foutcode in het Helpcentrum voor stappen waarmee je het probleem kunt oplossen.

• Ga naar de volgende stap hieronder als het foutscherm niet verandert.

Wat moet ik nu doen?