Netflix meldt 'Er is iets fout gegaan. Kan titel niet afspelen.'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Er is een fout opgetreden.
Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw.

Dit betekent meestal dat je Netflix-app moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen. Als er een foutcode bij deze melding wordt weergegeven, zoek dan in plaats hiervan in ons Helpcentrum naar die foutcode.

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.