Hulp bij telefoonnummerverificatie

Als het verificatiescherm is geopend, kun je het telefoonnummer en land opnieuw invoeren nadat je op de knop Terug hebt gedrukt.

Als het verificatiescherm niet meer is geopend, kun je je telefoonnummer wijzigen door naar het gedeelte telefoonnummer van je account te gaan.

1. Controleer of het geselecteerde telefoonnummer en land correct zijn.

• Je kunt het telefoonnummer en land opnieuw invoeren nadat je op de knop Terug hebt gedrukt of door naar het gedeelte Telefoonnummer van je account te gaan.

2. Selecteer Code opnieuw verzenden als het weergegeven telefoonnummer correct is.

• Het kan even duren voordat je de codes ontvangt op je apparaat.

3. Zodra je de zescijferige code hebt ontvangen, voer je deze in het verificatiescherm in en selecteer je Verifiëren.

1. Zorg dat je de meest recente Netflix-verificatiecode gebruikt die je hebt ontvangen.

2. Selecteer Code opnieuw verzenden als de meest recente verificatiecode van Netflix niet werkt.

• Het kan even duren voordat je de codes ontvangt op je apparaat.

3. Zodra je de zescijferige code hebt ontvangen, voer je deze in het verificatiescherm in en selecteer je Verifiëren.

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact met ons op voor verdere hulp.