Netflix-fout S7336

Als de foutcode S7336 optreedt op je computer, samen met de volgende melding:

Onze excuses voor de onderbreking
Er is een probleem opgetreden met je scherm. Zorg dat je scherm compatibel is met HDCP en niet wordt gedeeld via AirPlay. Neem contact op met Apple Support voor meer informatie.

Dit wijst er meestal op dat de videokabel tussen je computer en je beeldscherm de oorzaak is dat Netflix niet werkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Gebruik een ondersteunde videokabel

Zorg dat je een ondersteund type videokabel gebruikt:

Opmerking:
als je een videokabeladapter gebruikt, moeten beide uiteinden van de verbinding van een ondersteund type zijn.
  • HDMI of HDMI Mini

• USB-C (ook wel Type C genoemd)

• Thunderbolt

• DisplayPort of DisplayPort Mini

Als je nog steeds problemen ervaart en je videoverbinding wordt ondersteund of als je geen extern scherm gebruikt, ga dan door met de onderstaande stappen.

Start je computer opnieuw op