Netflix-fout tvq-aui-4

Deze fout treedt op wanneer het apparaat geen verbinding met Netflix kan maken door een netwerkprobleem.

Los het probleem als volgt op:

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.