'Downloads voor jou' gebruiken

Gebruik Downloads voor jou zodat je altijd iets hebt om offline te kijken. Met Downloads voor jou worden series en films die je volgens ons leuk zult vinden, automatisch gedownload naar je iPhone, iPad of Android-telefoon of -tablet.

Schakel Downloads voor jou als volgt in of uit:

1. Open de Netflix-app en tik op Downloads .

2. Tik boven aan het scherm op Smart downloads.

3. Gebruik de schakelaar onder Downloads voor jou om de functie in of uit te schakelen.

4. Wanneer Downloads voor jou is ingeschakeld, gebruik dan de knoppen + en - om de opslagruimte (GB) aan te passen om te downloaden.

Downloads voor jou:

• Is beschikbaar op Android-telefoons en -tablets met de nieuwste versie van de Netflix-app.

• Werkt wanneer je verbinding hebt met wifi, dus je verbruikt geen mobiele data.

• Is optioneel. Je kunt dit op elk moment in- of uitschakelen in je downloadinstellingen.

Als series en films niet automatisch worden gedownload, controleer dan of:

• Downloads voor jou is ingeschakeld.

• je apparaat is verbonden met wifi;

• er opslagruimte beschikbaar is op je apparaat.