'Downloads voor jou' gebruiken

Gebruik Downloads voor jou zodat je altijd iets hebt om offline te kijken. Met Downloads voor jou worden series en films waarvan wij denken dat je die leuk zult vinden, automatisch naar je Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad gedownload.

De functie Downloads voor jou is niet beschikbaar voor Netflix-abonnementen met reclame.

Schakel Downloads voor jou als volgt in of uit:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen .

5. Tik onder Downloads op Smart downloads .

6. Schakel de instelling Downloads voor jou in of uit met de schuifknop.

7. Wanneer Downloads voor jou is ingeschakeld, gebruik dan de knoppen en om de opslagcapaciteit (GB) voor downloads in elk profiel aan te passen.

Downloads voor jou:

• Is beschikbaar op Android-telefoons en -tablets met de nieuwste versie van de Netflix-app.

• Werkt wanneer je verbinding hebt met wifi, dus je verbruikt geen mobiele data.

• Is optioneel. Je kunt dit op elk moment in- of uitschakelen in je instellingen voor Smart downloads.

Als series en films niet automatisch worden gedownload, controleer dan of:

1. Downloads voor jou is ingeschakeld.

2. je apparaat is verbonden met wifi;

3. er opslagruimte beschikbaar is op je apparaat.