Netflix-fout D7353-5102-6

Excuses voor de onderbreking
We hebben problemen met je verzoek.

Deze fout treedt op bij een probleem met gegevens of je apparaat waardoor Netflix niet meer kan worden afgespeeld.

Los het probleem als volgt op:

  1. Vernieuw de pagina door op het icoonje Vernieuwen naast de adresbalk te klikken.

  2. Probeer Netflix opnieuw.

  1. Sluit de browser af.

  2. Open je browser opnieuw.

  3. Probeer Netflix opnieuw.

  1. Klik op Instellingen en meer > Help en feedback > Over Microsoft Edge.

  2. Klik op Downloaden en installeren.

  3. Klik op Opnieuw starten nadat de update is voltooid.

  4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutbericht krijgt te zien of hulp nodig hebt bij het updaten van je browser, ga dan naar de ondersteuningssite van Microsoft.

Gerelateerde artikelen