Netflix geeft de melding 'Werk je apparaat bij. Netflix ondersteunt deze versie niet meer. 5072'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Apple TV, iPhone, iPad of iPod touch:

Werk je apparaat bij. Netflix ondersteunt deze versie niet meer. 5072

Dan betekent dit dat je Apple-apparaat moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Apple TV

Werk je Apple TV bij

1. Ga naar het Apple TV-menu en selecteer Instellingen.

2. Selecteer Algemeen > Software-updates > Software bijwerken.

3. Selecteer Download en installeer (Download and Install).

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

Als je het bericht Je Apple TV is up-to-date ziet en de softwareversie van de Apple TV 6.2.1 of eerder is, kun je het beste naar de ondersteuningssite van Apple gaan of contact opnemen met Apple voor meer hulp.

De Netflix-app bijwerken

1. Open de app App Store.

2. Selecteer boven in het scherm Gekocht.

3. Selecteer Netflix.

4. Klik op Bijwerken als er een update beschikbaar is. Ga naar de volgende stappen als er geen update beschikbaar is.

5. Probeer Netflix opnieuw.

iPhone, iPad of iPod Touch

Controleer of er een nieuwe iOS-versie is

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.