Netflix-fout T7121-3078

Als de foutcode T7121-3078 optreedt op je Tesla-aanraakscherm, samen met de volgende melding:

Onze excuses voor de onderbreking
Het lijkt erop dat deze versie van je browser niet meer wordt ondersteund. Installeer de nieuwste versie om te blijven kijken.

Dit betekent dat je Tesla moet worden bijgewerkt. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Werk je Tesla bij

1. Maak verbinding met een wifi-netwerk.

2. Tik op Bediening, en tik op Software. Je Tesla gaat nu controleren of er een update is.

3. Tik op Update beschikbaar.

4. Tik op Nu installeren.

Opmerking:
    Je kunt pas met je auto rijden als de update voltooid is.
  5. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is uitgevoerd.